Van school & opvang… naar kindcentrum!

Chrono en Welluswijs. Samen maken we ChronoWelluswijs. ChronoWelluswijs werkt aan kindcentra in de regio Hardenberg. Een kindcentrum is een plek waar kinderen van 0-13 jaar samen leren en spelen, dit is zelfs mogelijk van zeven tot zeven. Waar de kinderen kunnen ontdekken en ontspannen. En waar ze zich op een natuurlijke en betekenisvolle manier ontwikkelen. Die ontwikkeling van elk kind staat voor ons centraal.

Tot 2026 groeien de scholen van Chrono en de locaties van Welluswijs samen uit tot unieke kindcentra. Hier brengen we de kwaliteiten van onderwijs én kinderopvang samen. Elke school en opvang doet dat vanuit eigen identiteit, met eigen karakter, met eigen mensen. Stap voor stap.

In Rheezerveen heeft Chrono, een aantal jaren geleden, een kleinschalig kindcentrum gevormd met Kinderopvang De Beestenboel. In Ane staat een kleinschalige basisschool (De Spreng-El). Deze biedt uitstekend basisonderwijs, maar wordt geen volledig kindcentrum.

Meer over onze visie, de locaties en veelgestelde vragen vind je vanaf vrijdag 14 april 2023 op de website www.chronowelluswijs.nl